PRZYSTAWKI

-BRUSCHETTA – 10,00 zł

(Włoskie pieczywo z oliwą i pomidorami)

-CAPRESE – 16,00 zł

(Kulki mozzarelli serwowane z pomidorem)

– CARPACCIO – 27,00 zł

(Plastry polędwicy wołowej podawane z rukolą, kaparami i pomidorkami cherry, plastrami parmezanu, oliwy i sosu balsamicznego)

-CARPACCIO AL TONA – 27,00 zł

(Plastry fileta z tuńczyka podawane z rukolą, kaparami i suszonymi pomidorami oraz cytryną)

-MOZZARELLA AL FORNO – 16,00 zł

(Mozzarella owinięta szynką parmeńską serwowana na gorąco z sosem pomidorowym)

-PORTOFINO – 28,00 zł

(smażone kawałki polędwicy wołowej z czerwoną cebulką z dodatkiem warzyw grillowanych i grzanką)

-ANTIPASTO DI GAMBRETTI – 28,00 zł

(10 sztuk krewetek smażonych na maśle serwowane z pieczywem , rukolą i pomidorkami cherry)

-FOCACCIO QUATRO STIAGIONI – 14,00 zł

(Cienkie chrupiące ciasto pieczone z oliwą, oliwkami i suszonymi pomidorami)

-ANTIPASTI MISTO dla/4os /2os – 60/40 zł

(Deska oryginalnych włoskich salami, szynka parmeńska oraz sery pleśniowe)

-CAMEMBERT AL FORNO – 16,00 zł

(Camembert pieczony z bakłażanem , suszonymi pomidorami i oliwkami )

-INSALATA TORINO -18,00 zł

(Grillowany kurczak, grillowana papryka, świeże pomidory, czerwona cebula, camembert, sos musztardowo miodowy)

-INSALATA DI SPINACI FRESCHI – 18,00 zł

(Szpinak, grillowany kurczak , mozarella, pomidorki cherry, avocado, sos vinegrette)

-INSALATA MILANO – 18,00 zł

(Mix sałat, bekon, kozi ser, suszone pomidory, karczochy oraz oliwki polane sosem balsamicznym)